06/04/2008

Hamsili Pilav

Hamsili pilav tarifi:

hamsiler ayiklanir kilciklari cikarilir, kelebek seklinde acilir...




esinizin yaptigi sahane ic pilavin etrafina sarilir, firina verilir...



Tepsi ters cevrilerek kalip halinde cikarilir...



Esinizin yaptigi supersonik salata ile...



yenir... yenir... yenir... (3 porsiyon yedim o yuzden 3 kere yazdim ;)

6 comments:

KP-II said...

ayiptir kardesim, bulan var bulamayan var...

ersc@n said...

biz bulamayanlardaniz...
gerci hamsili pilavida pek sevmem..sadece hamsi ve o süpervasküler salata yeter..

putrel said...

özgürün tarifini uygulayarak bu yemeği layıkıyla ortaya çıkarabilene ailece ödül veriyoruz, ayrıca belirteyim :))

KP-II said...

Ee, hamsi ile sardunya ayni sey degil di mi?
Sardunya hamsinin akdeiz versyonu mu?

Bir bukonuda bi yazi asip halki bilgilendirse...

ersc@n said...

@senem:
oo seneye diyosun yani..bu gidisle ancak seneye yetisir.. :))

Ozz said...

@kp-ii,

abicim sardunya cicek... sardalya balik. kucuk olmasi disinda pek bi benzerligi yok hamsi ile :)

http://en.wikipedia.org/wiki/Sardine
http://en.wikipedia.org/wiki/Anchovies