06/04/2008

Anadolu'ya kaplicaci engeli...

Anadolu-München 6 Nisan'da gittigi Bad Tölz deplasmanindan eli bos döndü. Bad Tölz'ün temiz havasinda ve yesil cayirlarinda yetismis iri rakibi karsinda fizik olarak zayif kalan Anadolu, ilk ceyrekde yakalidigi üstünlügü macin devamina tasiyamadi. Bad Tölz grubu namalup olarak bitirerek Kreisliga A'da oynama hakki kazandi. Anadolu iyi mücadele ettigi '08 sezonunda 8 puan ile Kresliga grubunu 3. olarak bitirdi. Üst lige cikma hayallerini bir sonraki sezona birakan Anadolu-München oyunculari, takimimiz her gecen gun daha uyumlu bir oyun sergiliyor, gelecek sezon hedefimiz birincilik dediler.

6 comments:

putrel said...

yenilsen de yensen de taraftarın senle.. :))

ersc@n said...

Olm burasi senin takiminin reklam sitesi mi? git kendine anadolu blog kur..zirt pirt basket geyiklerini yaziyosun baska bisi yok..ayrica, resme bakinca sadece bad tölz öküzleri degil senin takimdakilerin de iyi beslenmis oldugu gözüküyor.. bi sen kalmissin güdük..son olarak zaten 4-5 takimli ligde toplam takim sayisini belirtmeden 3. olduk diyerek takim sayisini bilmeyenlere hava mi atiyosun..

KP-II said...

Sagol senem. : )

Diger arkadas, biraz daha efendi olalim commentlerimizde...
freiheit bu, herkes istediini yazar. adi ustunde "frei". Bu reklam degil, haber...Halk merak ediyo hem, alla alla...

ersc@n said...

vaaayyy...reklamci arkadas... o kadar özgür birakirsan ipin ucu kaciyo.. senin anlicaan dilden yaziyorum..kasimpasa tarzi.... halk benim site de benim... kapatirim valla.. gerekirse halka giderim..referandum yaparim...daaalin laan.. en az 3 hamsi gerekir bu sitedeki yazarlara...

putrel said...

kapatırım valla deyince direkt gora geyiği çağrıştırdı: kapatırım valla elementleri!!!!! :))

Yaw bırakın isteyen istediini yazsın alla alla...soora da blog bilmemkaç ay boş kaldı geyiği yapıyoz

ersc@n said...

sitedeki hareketlenmeye kayitsiz kalamazdik.. bi kac ufak degisiklik yaptim..